This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Extinction Rebellion efterfrågar en bättre framtidsberättelse och bjuder på sagotåg – XR Sverige

Extinction Rebellion efterfrågar en bättre framtidsberättelse och bjuder på sagotåg

Den 27 augusti kommer Extinction Rebellions konstgrupp att bjuda på en annorlunda manifestation. Inte ännu ett demonstrationståg men ett Sagotåg!

Utklädda till sagofigurer, hjältar, djur, växter och med sällskap av cirkusartister, livemusik, en gigantisk sagobok, en ännu större val (bland annat!) kommer vi och inbjudna från Stockholms alla miljöorganisationer att gå runt centrala Stockholm.

Vi skanderar inte, vi sjunger visor med nya ord och vi efterfrågar en bättre, ljus framtidsberättelse från politikens håll. I manifestationen vill vi likna världsläget vid en saga för att lättare beskriva hur de onda makterna lurar oss på vår framtid.

Vi kommer att stanna till för sagoläsning/performanceverket Sagan om Trädfolket och cirkusuppträdanden på tre platser och de plakat vi har följer temat och refererar till sagor, berättelser och drömmar.

Tåget kommer att avgå från parkleken i Humlegården 13.00 (samling 12.30) och avslutas på Raoul Wallenbergs Torg 14.30- 15.00 med mingel. Tåget har polistillstånd.

Presskontakt
Aviva Barczewska
Mobilnummer: 0708957923
Mail: xrkonstgruppsthlm@gmail.com