BLI AKTIV

Vi behöver dig – vem du än är, oavsett hur mycket tid du har. Alla som följer våra principer och värderingar kan ansluta sig och det finns många olika sätt att engagera sig.

Tillsammans bygger vi en kraftfull rörelse som är deltagande och inkluderande.

Tillsammans är vi ostoppbara

Skriv upp dig här:

Få information och inbjudningar från oss

LÄR DIG OM XR

Vill du lära dig mer om klimatkrisen och den ekologiska krisen, och vad vi kan vi göra? Hitta kommande föreläsningar i vårt kalendarium eller boka oss för en egen föreläsning.

Ett intromöte en bra början för dig som vill engagera dig. Där berättar vi mer om hur XR arbetar och hur just du kan bidra. Hitta lokala och nationella intromöten i vårt kalendarium. Läs även vår Guide för nya aktivister.

DELTA I AKTIONER

XR:s huvudsakliga metod är aktioner baserade på fredlig civil olydnad. Förbered dig genom att delta i en aktionsträning. Aktionsträningar och kommande aktioner hittar du i vårt kalendarium.

ENGAGERA DIG MED ANDRA I DIN NÄRHET

På lokal nivå planeras och genomförs allt från aktioner till föreläsningar. Vi har lokalgrupper i flera städer och regioner. Finns det ingen grupp där du bor kan du få hjälp med att att starta en ny.

GÅ MED I EN NATIONELL GRUPP

Nationella arbetsgrupper har olika inriktning, som media, strategi eller hållbar internkultur. Genom att delta i en nationell arbetsgrupp hjälper du till att samordna och utveckla arbetet i hela XR Sverige.

Gemenskapsgrupper samlar människor med liknande bakgrund eller intressen, t.ex. XR Läkare.

De nationella grupperna håller kontakten digitalt och du kan vara med oavsett var i landet du bor.

Läs om och kontakta våra grupper