This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Rebellmammornas juli-cirkel + Slow walk – XR Sverige

Rebellmammornas juli-cirkel + Slow walk

Karlstad lördag 27 juli 2024 kl. 12:00–13:00

Drottningsgatan, utanför 15-Huset, Karlstad

Lördagen den 27 juli är det dags för en ny manifestation med Rebellmammorna. Den här gången kommer vi börja med en Slow walk från Muséet till Soltorget mellan kl 12-13 och sen vanlig ring mellan 13-14. (Slow walk är precis vad det låter som, vi går långsamt med våra plakat och banderoller, i tystnad eller med sång.)

För dom som inte kan/vill gå med går det bra att mötas upp vid Soltorget. Mellan klockan 13 -14 sätter vi oss i cirkel på Drottninggatan strax intill ingången till 15-huset. (Obs! Ny plats) 

Vilka är vi?
Rebellmammorna är en fredlig klimatrörelse bestående av personer som vill ha en hållbar framtid för jorden och alla dess barn. 
Vill du läsa mer om Rebellmammorna: https://extinctionrebellion.se/…/reb…/om-rebellmammorna/

Vem får vara med?
Du måste inte vara mamma för att vara med. 
Du måste inte heller vara en ”perfekt miljö- och klimatmänniska”. (Om det bara var klimat- och miljöperfekta människor som fick säga ifrån skulle vi aldrig kunna bli tillräckligt många för att skapa den förändring som krävs.)
Känner du däremot en oro för klimatet och känner att du vill göra något, att nåt måste hända, att det inte längre går att titta bort är du varmt välkommen! Vi har polistillstånd för manifestationen. 

Vi brukar sitta i en ring under en timmes tid. Det kan därför vara bra att ha något mjukt att sitta på, det är lätt att bli stel. Det är helt ok att ta med en pall eller stol om man vill/behöver.

Och glöm inte skylten! 

Dela gärna evenemanget med nära och kära. Alla är välkomna!