This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Online – Introduktion till Extinction Rebellion (XR) – XR Sverige

Online – Introduktion till Extinction Rebellion (XR)

tisdag 21 november 2023 kl. 19:00–20:30

TISDAG 21 NOVEMBER 2023 KL. 19:00–20:30

Onlineevenemang

Extinction Rebellion (XR) är en global rörelse som kräver att makthavare och beslutsfattare tar sitt ansvar och agerar NU för att mildra de värsta konsekvenserna av klimatkrisen, den ekologiska kollapsen och säkra vår gemensamma framtid. Vill du vara en del av vårt växande uppror? Vi behöver dig!

Att vara med på ett introduktionsmöte är perfekt för dig som är nyfiken på XR och vill veta mer om hur du kan engagera dig, oavsett var i landet du bor. På mötet berättar vi om Extinction Rebellions värderingar och metoder, vad icke-våld och civil olydnad innebär och varför vi tror att det är vårt största hopp.

Mötet är också ett tillfälle för att ställa frågor, prata med oss och andra intresserade, och att hitta ditt sätt och din nivå att engagera dig.
Ingen föranmälan behövs, ta gärna med en vän!

Mötet genomförs via Zoom, på den här länken: https://us02web.zoom.us/j/85402415715?pwd=eFNpTGlQQmJiOUZmZW5zcUt0cTVrdz09

I kampen för framtiden är alla viktiga, oavsett om det är en timme ibland eller mycket mer än så. För att kunna sätta press på beslutsfattare, sprida vårt budskap och göra starka aktioner behöver vi bli fler aktivister, skribenter, fotografer, hackers, kaffekokare, planerare, konstnärer, designers och sociala medie-genier!

Tillsammans kan vi vanliga människor förändra – det säger både vetenskapen och våra egna erfarenheter. Tack vare XR och andra modiga organisationer har till exempel utbyggnaden av Preems oljeraffinaderi i Lysekil stoppats, flera länder har inrättat medborgarråd för hållbar omställning och klimatkrisen får mer och mer utrymme i media.

Att vara en del i XR är viktigt, roligt och hoppfullt!