This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Kalmar – Rebellmammorna, global manifestation för klimatet – XR Sverige

Kalmar – Rebellmammorna, global manifestation för klimatet

lördag 18 november 2023 kl. 10:45–12:00

LÖRDAG 18 NOVEMBER 2023 KL. 10:45–12:00

Larmtorget, Kalmar

Vill du göra något för våra barns framtid? Delta i en global sittmanifestation med Rebellmammorna i Kalmar.

I september samlades mammor och allierade i över 70 städer världen över i rebellmammornas cirklar – för att protestera fredligt mot politikers oförmåga att hantera klimatkrisen.

Nu gör vi det igen. Skriv upp 18 november i era kalendrar, be om barnvakt, skicka informationen till din mamma, syster eller farmor. Alla är välkomna, mammor och allierade. Tillsammans manifesterar vi för klimaträttvisa och social rättvisa, för en hållbar värld.

DETALJERAD INFO
När? Lördagen den 18 november klockan 10.45
Var? Larmtorget
Ta med: Något att sitta på (sittunderlag eller stol) och gärna ett personligt budskap på en lapp eller ett plakat.

Vi samlas 10.45 för genomgång av hur manifestationen går till och ser till att alla känner sig trygga med att delta i manifestationen. Därefter sätter vi oss tillsammans i en ring.

Efter manifestationen är den som vill välkommen att fika/äta lunch tillsammans.

OM REBELLMAMMORNA
Rebellmammorna inom XR organiserar mammor, andra föräldrar och allierade. Tillsammans visar vi att det finns en vuxenvärld som inte kommer ge upp kampen för ett hållbart samhälle, idag och för kommande generationer. Vi vill kunna se våra barn i ögonen och säga att vi gör allt vi kan. För mer information om, och kontakt med Rebellmammorna: extinctionrebellion.se/bli-aktiv/grupper/rebellmammorna