This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Global manifestation för barnen – XR Sverige

Global manifestation för barnen

Kalmar lördag 9 mars 2024 kl. 13:45–15:00

Giraffen, Kalmar

Välkomna till manifestation med Rebellmammorna i Kalmar! 

Vi samlas 13.45 i eventlokalen vid Ö&B på Giraffen för kort information. Därefter går vi till lämpligt ställe på Giraffen och sätter/ställer oss i sedvanlig ring mellan 14-15. Medtag gärna en skylt och/eller sittunderlag. 

Vi har också ett bord på Queens of Kalmars festival inne i eventlokalen från kl. 12, så har du möjlighet att hänga med oss tidigare är du hjärtligt välkommen. 

Även efter manifestationen finns det möjlighet att ta en fika tillsammans och reflektera över dagen på ett lämpligt fik. 

Sticka för klimatet!!! ????Den här manifestationen görs i samband med en större manifestation, där Rebellmammorna kommer att markera sin gräns för resursslöseri och påverkan på klimatet. Har du en röd halsduk ca 15 cm bred och 1,5 m lång, så ta med den. Tillsammans kan vi sticka/virka vidare på halvfärdiga halsdukar och sy ihop färdiga. Se mer här: https://extinctionrebellion.se/event/vi-stickar-gransen-for-klimatet/

???? Välkomnen ????