This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Extinction Rebellion Intromöte online – XR Sverige

Datum

2021-12-21 19:00-20:30

Plats

Online

Arrangör

XR Sverige

Extinction Rebellion Intromöte online

Intro till Extinction Rebellion (XR) Sverige med möjlighet att bli länkad till din närmaste lokalgrupp.

Extinction Rebellion är en global rörelse som kräver att makthavare och beslutsfattare tar sitt ansvar och agerar NU för att mildra de värsta konsekvenserna av klimatkrisen, den ekologiska kollapsen och säkrar vår gemensamma framtid. Vill du vara en del av vårt växande uppror? Vi behöver dig!

Att vara med på ett introduktionsmöte är perfekt för dig som är nyfiken på XR, men inte vet om och hur du kan engagera dig. På mötet berättar vi om Extinction Rebellions värderingar och metoder. Vad icke-våld och civil olydnad innebär och varför vi tror att det är vårt största hopp. Det är en chans att ställa frågor, prata med oss och att hitta ditt sätt och din nivå att engagera dig. Ingen föranmälan behövs, ta gärna med en vän!
Vi börjar presentationen kl 19.00 så kom gärna fem minuter innan och säg hej.

Vi använder verktyget zoom som finns för både mobil, surfplatta och dator. Länken till mötet finns här:
https://us02web.zoom.us/j/9484567060

I kampen för framtiden är alla viktiga, oavsett om det är en timme ibland eller mycket mer än så. För att kunna sätta press på beslutsfattare, sprida vårt budskap och göra starka aktioner behöver vi bli fler aktivister, skribenter, fotografer, hackers, kaffekokare, planerare, konstnärer, designers och sociala medie-genier!

Tillsammans kan vi vanliga människor förändra, det säger både vetenskapen och våra egna erfarenheter. Tack vare Extinction Rebellion och andra modiga organisationer har till exempel utbyggnaden av Preems oljeraffinaderi i Lysekil stoppats, flera länder har inrättat medborgarråd för hållbar omställning och klimatkrisen får mer och mer utrymme i media.

Att vara en del i XR är viktigt, roligt och hoppfullt!

Välkommen!

 

SÅ HÄR FUNKAR ZOOM:

För att delta behöver du en hyfsad uppkoppling och en dator, smartphone eller surfplatta.
Använder du smartphone eller surfplatta laddar du ner appen Zoom Cloud Meetings som du hittar i App store / Google Play.
På dator kan du lätt delta via webbläsaren eller ladda ner programmet här: https://zoom.us/support/download
När tiden för mötet är inne, trycker du på länken för att delta.
Använder du en smartphone eller surfplatta öppnas länken i appen. På datorn öppnar du länken i en webbläsare. Koppla gärna upp dig med både kamera och mikrofon. Det går också bra att bara lyssna och skriva dina frågor i meddelandefunktionen.
Vi börjar mötet med en genomgång av hur allt fungerar, du behöver inte kunna något innan.