This web page requires JavaScript to be enabled.

JavaScript is an object-oriented computer programming language commonly used to create interactive effects within web browsers.

How to enable JavaScript?

Introduktion till artivism – XRs konstnärliga uttrycksformer i aktivismen – Göteborg – XR Sverige

Introduktion till artivism – XRs konstnärliga uttrycksformer i aktivismen – Göteborg

ONSDAG 28 SEPTEMBER KL. 18:00–20:00

Sven Hultins plats 5

XR är en mångfacetterad klimatrörelse. Ett mycket starkt karaktärsdrag är det konstnärliga inslaget i olika aktioner. Med olika konstnärliga uttryck väcks nyfikenhet och möten uppstår där klimatet står i fokus.

I Göteborg har vi en aktiv grupp som lyfter klimatfrågan genom humor, provokation och kreativitet. Bland annat går vi in i roller som Red Rebel Brigade, Oilslick, Dunk heads, Gröntvätt AB, Partygänget och många fler.

Den här träffen är för dig som är intresserad av att delta i någon av våra performansens, kanske utveckla ny konstuttryck eller bara är nyfiken i största allmänhet.

Vi träffas onsdagen 28 september kl 18:00-20:00, i foajén på A Working Lab, Sven Hultins plats 5. Det ligger på ”baksidan” av Chalmers om man kommer från spårvagnshållplatsen Chalmers. Följ Sven Hultins gata som går vid sidan om Chalmers byggnader söderut från spårvagnshållplatsen. Gå i ca 5-10 min tills gatan svänger vänster, vid Sven Hultins plats.

Alla är välkomna! Vi ses!

PS. Om du har frågor eller har svårt att hitta oss, ring Jonaz Björk på mobil 0736-949 660